Barbara Noe Kennedy - TripSavvy

Barbara Noe Kennedy - TripSavvy
Barbara Noe Kennedy - TripSavvy

Video: Barbara Noe Kennedy - TripSavvy

Video: Barbara Noe Kennedy - TripSavvy
Video: The Voice coach JENNIFER HUDSON blows everyone away with her voice! 2024, Smět
Anonim
Headshot Barbary Noe Kennedyové
Headshot Barbary Noe Kennedyové

Vzdělávání

  • University of California at Davis
  • University of Missouri
  • Bývalý dlouholetý vedoucí redaktor National Geographic Travel Publishing
  • Autor několika průvodců, včetně průvodce National Geographic Walking Washington, D. C. a National Geographic Traveler: Provence and the Côte d’Azur
  • Cestovní novinář na volné noze od roku 2015, příběhy se objevují v TripSavvy, Fodor’s Travel, Lonely Planet, Washington Post, BBC Travel, časopise z druhé světové války a dalších

Zkušenosti

Barbarina první práce mimo vysokou školu byla v The Asia Foundation, neziskové organizaci se sídlem v San Franciscu, která propaguje demokracii v asijských zemích. Kvůli této pozici se Barbara na rok přestěhovala do Bangkoku, kde se rozhodla zkusit psát. Psala pro Bangkok Post, největší asijské noviny v angličtině, a některé luxusní časopisy. Zabývala se koňskými dostihy, tavením cínu a dalšími tématy.

Odtud se Barbara vrátila do USA, aby zde pokračovala v magisterském studiu na University of Missouri School of Journalism. Kvůli externí stáži byla poslána do Bulharska, aby pracovala v anglicky psaných novinách, ale rozhodla se poslatdopis National Geographic Traveler s dotazem, zda nepotřebují stážistu. Řekli ano a tato stáž se proměnila v 23letou kariéru v National Geographic. Během té doby pomáhala vyvíjet program cestopisů, zatímco pracovala na volné noze pro Boston Globe, B altimore Sun a London Telegraph. Barbara také přispěla na blog NatGeo, knihy a další. Svou pozici opustila v roce 2015, aby se mohla věnovat výhradně psaní a editaci jako nezávislá cestovní novinářka. Její práce se objevily v TripSavvy, Fodor’s Travel, Lonely Planet, Washington Post, BBC Travel, časopise z druhé světové války a dalších.

Vzdělávání

Barbara získala bakalářský titul v oboru mezinárodních vztahů a francouzštinu na Kalifornské univerzitě v Davisu a magisterský titul v oboru žurnalistiky na University of Missouri v Kolumbii. Na University of Missouri v Kolumbii se Barbara zúčastnila kurzu reportáže, kde mohla prozkoumat cestování přes náboženský rytmus.

O TripSavvy a Dotdash

TripSavvy, značka Dotdash, je cestovatelský web napsaný skutečnými odborníky, nikoli anonymními recenzenty. Zjistíte, že naše 20letá knihovna s více než 30 000 články z vás udělá důvtipného cestovatele – ukáže vám, jak si zarezervovat hotel, který si zamiluje celá rodina, kde najít nejlepší bagel v New Yorku, a jak přeskočit fronty v zábavních parcích. Dáme vám sebevědomí, že svou dovolenou strávíte skutečně na dovolené, nebudete se trápit s průvodcem nebo se domnívat. Zjistěte více o nás a našich publikačních pokynech.

Doporučuje: