Jennifer Prince - TripSavvy

Jennifer Prince - TripSavvy
Jennifer Prince - TripSavvy

Video: Jennifer Prince - TripSavvy

Video: Jennifer Prince - TripSavvy
Video: Jennifer Rush - The Power Of Love (Official Video) (VOD) 2024, Duben
Anonim
Headshot Jennifer Prince
Headshot Jennifer Prince

Vzdělávání

Univerzita svobody

  • Měsíční rodinný výlet po Evropě ve věku 14 let inspiroval Jennifer touhu po toulkách. Od té doby Jennifer cestuje pro radost, psaní a dobrovolnickou práci.
  • V roce 2010 založila Hill City Bride, svatební blog se sídlem ve Virginii. Jennifer pravidelně píše o svatbách pro Southern Living a Zola. Také se jí daří v neznámých itinerářích, jídle a pití, filantropii a udržitelnosti.
  • Jako členka Society of American Travel Writers je Jennifer nejvíce hrdá na svůj příběh Lonely Planet o tom, jak přežila 5denní jízdu dobytka v Nevadě a na možnost vrátit se ke svým vědeckým kořenům v článku pro National Geographic Traveler.

Zkušenosti

Jennifer je od roku 2019 spisovatelkou na plný úvazek na volné noze a má další titulky na TripSavvy, CondeNast Traveler, Wanderlust U. K. a Matador Network. Jennifer také pravidelně píše do životního stylu pro Apartment Therapy.

Vzdělávání

Jennifer vystudovala Liberty University s titulem v biologii a vedlejší chemii, kterou vyučovala čtyři roky. V současné době žije ve Virginii se svým manželem a pěti kočkami. Kromě cestování aJennifer má ráda hudbu 80. let, vintage věci, péči o koťata, vegetariánskou kuchyni a čas se svými třemi dětmi a jejich rostoucími rodinami.

O TripSavvy a Dotdash

TripSavvy, značka Dotdash, je cestovatelský web napsaný skutečnými odborníky, nikoli anonymními recenzenty. Zjistíte, že naše 20letá knihovna s více než 30 000 články z vás udělá důvtipného cestovatele – ukáže vám, jak si zarezervovat hotel, který si zamiluje celá rodina, kde najít nejlepší bagel v New Yorku, a jak přeskočit fronty v zábavních parcích. Dáme vám sebevědomí, že svou dovolenou strávíte skutečně na dovolené, nebudete se trápit s průvodcem nebo se domnívat. Zjistěte více o nás a našich publikačních pokynech.

Doporučuje: