Tamara Lush - TripSavvy

Tamara Lush - TripSavvy
Tamara Lush - TripSavvy

Video: Tamara Lush - TripSavvy

Video: Tamara Lush - TripSavvy
Video: The Story Series by Tamara Lush 2024, Březen
Anonim
Headshot Tamary Lush
Headshot Tamary Lush

Bydlí v

Florida

Tamara Lush je novinářka a autorka beletrie z Floridy. Byla reportérkou The Associated Press a je spisovatelkou Amtraku.

Zkušenosti

Tamara Lush je novinářka a autorka beletrie z Floridy. Více než tucet let byla reportérkou The Associated Press. Je spisovatelkou Amtraku, vítězkou ceny George C. Polka za environmentální žurnalistiku a finalistkou ceny Romance Writers of America Rita. Její debutová záhada „Grounds for Murder“byla vydána nakladatelstvím Crooked Lane Books v prosinci 2020. Žije na pobřeží Floridského zálivu se svým manželem a dvěma psy.

O TripSavvy a Dotdash

TripSavvy, značka Dotdash, je cestovatelský web napsaný skutečnými odborníky, nikoli anonymními recenzenty. Zjistíte, že naše 20letá knihovna s více než 30 000 články z vás udělá důvtipného cestovatele – ukáže vám, jak si zarezervovat hotel, který si zamiluje celá rodina, kde najít nejlepší bagel v New Yorku, a jak přeskočit fronty v zábavních parcích. Dáme vám sebevědomí, že svou dovolenou strávíte skutečně na dovolené, nebudete se trápit s průvodcem nebo se domnívat. Zjistěte více o nás a našich publikačních pokynech.