Meenakshi J - TripSavvy

Meenakshi J - TripSavvy
Meenakshi J - TripSavvy

Video: Meenakshi J - TripSavvy

Video: Meenakshi J - TripSavvy
Video: Dr Meenakshi Jain on how Islamic rule changed India | J Sai Deepak's New Book Launch 2024, Duben
Anonim
Fotografie Meenakshi J
Fotografie Meenakshi J

Bydlí v

Dillí, Indie

Vzdělávání

Cambridge University

Meenakshi J je novinář na volné noze a vědecký spisovatel. Její práce byly publikovány v BBC Travel, The Guardian a dalších publikacích. Také provozuje blog o cestování a životním stylu s názvem PolkaJunction.

Zkušenosti

Meenakshi J pracovala několik let jako technický mentor v podnikovém sektoru, než se přidala k její vojenské rodině. Později působila jako junior lektor v himalájském městě Dalhousie. Právě zde v roce 2016 založila svůj blog PolkaJunction. Blog brzy získal nejvyšší ocenění v mnoha indických soutěžích. Meenakshi se v roce 2018 vrhla do žurnalistiky a zpravodajství na plný úvazek. Její práce se objevily v BBC Travel, The Guardian, Smithsonian Magazine, Atlas Obscura, Whetstone Magazine, South China Morning Post, The National UAE, National Geographic U. K. and India, Travel and Leisure India, Architectural Digest India a mnoho dalších publikací.

Vzdělávání

Meenakshi má magisterský titul v angličtině a postgraduální titul v mikrobiologii, biochemii, chemii a přírodovědném vzdělávání. Je také držitelkou postgraduálního diplomu ve výuce angličtiny a certifikátu ve výuce anglického jazyka pro dospělé (CELTA) z Cambridgeské univerzity.

OTripSavvy a Dotdash

TripSavvy, značka Dotdash, je cestovatelský web napsaný skutečnými odborníky, nikoli anonymními recenzenty. Zjistíte, že naše 20letá knihovna s více než 30 000 články z vás udělá důvtipného cestovatele – ukáže vám, jak si zarezervovat hotel, který si zamiluje celá rodina, kde najít nejlepší bagel v New Yorku, a jak přeskočit fronty v zábavních parcích. Dáme vám sebevědomí, že svou dovolenou strávíte skutečně na dovolené, nebudete se trápit s průvodcem nebo se domnívat. Zjistěte více o nás a našich publikačních pokynech.

Doporučuje: