Vince Guerrieri - TripSavvy

Vince Guerrieri - TripSavvy
Vince Guerrieri - TripSavvy

Video: Vince Guerrieri - TripSavvy

Video: Vince Guerrieri - TripSavvy
Video: Talking with author Vince Guerrieri about his book Weird Moments in Cleveland Sports, 2024, Smět
Anonim
Vince Guerrieri
Vince Guerrieri

Vince Guerrieri psal o cestovním ruchu v Ohiu mimo jiné do publikací Discover Ohio, Lake Erie Living a Ohio Magazine. Má za sebou 20letou kariéru v novinách jako spisovatel a redaktor.

Zkušenosti

Vince je trojnásobným vítězem ceny nejlepšího spisovatele na volné noze v Ohiu z Press Club of Cleveland; nejlepší spisovatel na volné noze, Ohio Society of Professional Journalists, několik ocenění Ohio Associated Press. Mezi jeho publikace patří Belt Magazine, Cleveland Magazine, Smithsonian.com, CityLab, POLITICO, Deadspin a Popular Mechanics.

Vzdělávání

Vince, rodák z Youngstownu, vystudoval s vyznamenáním na Bowling Green State University v Northwest Ohio, bakalářský titul v žurnalistice a druhý hlavní obor v historii.

O TripSavvy a Dotdash

TripSavvy, značka Dotdash, je cestovatelský web napsaný skutečnými odborníky, nikoli anonymními recenzenty. Zjistíte, že naše 20letá knihovna s více než 30 000 články z vás udělá důvtipného cestovatele – ukáže vám, jak si zarezervovat hotel, který si zamiluje celá rodina, kde najít nejlepší bagel v New Yorku, a jak přeskočit fronty v zábavních parcích. Dáme vám sebevědomí, že svou dovolenou strávíte skutečně na dovolené, ne tápáníms průvodcem nebo hádáním sebe sama. Zjistěte více o nás a našich publikačních pokynech.