Michelle da Silva Richmond - TripSavvy

Michelle da Silva Richmond - TripSavvy
Michelle da Silva Richmond - TripSavvy

Video: Michelle da Silva Richmond - TripSavvy

Video: Michelle da Silva Richmond - TripSavvy
Video: POR 1 - Women group 12-18 WAGC Levallois 2014 Balance 2024, Smět
Anonim
Portrét Michelle da Silva Richmond
Portrét Michelle da Silva Richmond

Michelle da Silva Richmond je oceněná cestovatelská redaktorka a členka Společnosti amerických cestovatelů (SATW), Americké společnosti novinářů a autorů (ASJA), Asociace spisovatelů cest z NY a Sítě spisovatelů cest z Nové Anglie.

Zkušenosti

Jako cestovní redaktorka mexického anglického deníku „The News“byla oceněna cenou SATW Lowell Thomas Award sponzorovanou SATW a byla jednou z 25 novinářek z celého světa, které švýcarská vláda vybrala k pokrytí jejich 700. výročí konfederace. S Florence Lemkowitz je spoluautorkou Crown Insider’s Guide to Mexico a přispěla k: Frommer's, Fodor's and Fisher's Guides to Mexico. Byla také přispívající redaktorkou ASTA Agency Management, mexickou redaktorkou časopisu Recommend, editorkou zpravodaje American Express Mexico a dlouholetou přispěvatelkou do palubních časopisů Hemispheres a Continental Airlines a různých výletních knih. Široce publikovaná cestovatelská novinářka, kromě toho, že je týdenní cestovatelkou v deníku ČT, její články se objevily v: American Way, Bride's, Bridal Guide, The Hartford Courant, Hartford Magazine, Miami Herald, Boston Herald, St Petersburg Times, Porthole a mnoho dalších. V současné době žije v Connecticutu a žila v Mexico City téměř 20 leta je zapálená pro propagaci Mexika, kdykoli může.

Vzdělávání

Žurnalistika, Ohio State University

O TripSavvy a Dotdash

TripSavvy, značka Dotdash, je cestovatelský web napsaný skutečnými odborníky, nikoli anonymními recenzenty. Zjistíte, že naše 20letá knihovna s více než 30 000 články z vás udělá důvtipného cestovatele – ukáže vám, jak si zarezervovat hotel, který si zamiluje celá rodina, kde najít nejlepší bagel v New Yorku, a jak přeskočit fronty v zábavních parcích. Dáme vám sebevědomí, že svou dovolenou strávíte skutečně na dovolené, nebudete se trápit s průvodcem nebo se domnívat. Zjistěte více o nás a našich publikačních pokynech.

Doporučuje: