Sandra MacGregor - TripSavvy

Sandra MacGregor - TripSavvy
Sandra MacGregor - TripSavvy

Video: Sandra MacGregor - TripSavvy

Video: Sandra MacGregor - TripSavvy
Video: Danforth Jam - Sandra McGregor - Talk to You 2024, Duben
Anonim
Headshot Sandry MacGregorové
Headshot Sandry MacGregorové

Vzdělávání

Západní univerzita

Sandra MacGregor je kanadská spisovatelka a redaktorka, která se specializuje na cestování, jídlo a víno. Její otec byl v kanadském letectvu, takže se neustále pohybovala ze základny na základnu, a proto se u ní vyvinula neuhasitelná žízeň objevit, co leží za dalším horizontem.

Zkušenosti

Sandřina práce se objevila v různých publikacích, jako jsou New York Times, UK Telegraph, Washington Post, Boston Globe a Toronto Star. Sandra tráví většinu času zkoumáním nových destinací. Žila v podmanivých městech po celém světě, jako je Paříž ve Francii, Soul v Jižní Koreji a naposledy v Kapském Městě v Jižní Africe. Sandra má ocenění Wine & Spirit Education Trust (WSET) Level 1 v oblasti vín a tři roky přispívá do Dotdash.

Vzdělávání

Sandra má bakalářský titul v angličtině a francouzštině a magisterský titul v oboru žurnalistiky na Western University.

O TripSavvy a Dotdash

TripSavvy, značka Dotdash, je cestovatelský web napsaný skutečnými odborníky, nikoli anonymními recenzenty. Zjistíte, že naše 20letá knihovna s více než 30 000 články z vás udělá důvtipného cestovatele.jak si zarezervovat hotel, který si zamiluje celá rodina, kde najít nejlepší bagel v New Yorku a jak přeskočit fronty v zábavních parcích. Dáme vám sebevědomí, že svou dovolenou strávíte skutečně na dovolené, nebudete se trápit s průvodcem nebo se domnívat. Zjistěte více o nás a našich publikačních pokynech.

Doporučuje: